Velkommen

OUTLET

Engang imellem er der varer der af den ene eller anden grund ikke kan sælges til fuld pris, grunden kan være skader på emballage, skønhedspletter, en lille misfarvning, har været åbnet for demonstration eller noget helt tredje, men du kan være helt sikker på at der er ingen varer der ender her på grund af fejl, hverken på funktion eller materialer.


I OUTLET er der ”Value for Money” alle varer er stærkt nedsatte ofte er prisen kun 1/3 af den vejledende pris. Måske er du så heldig at lige det du står og mangler ligger og venter på dig HER  

DIT OUTDOOR-KØKKEN

Bålsted, Grill og alt det andet du har brug for når der skal laves mad.


Her vil du finde pander, kedler, gryder samt alt hvad der ellers kan blive brug for i et velfungerende outdoor-køkken.


Hvorfor nøjes med en pølse på en pind - her er det kun din fantasi der kan sætte grænser.


Hvis fantasien svigter kan vi måske hjælpe med en opskrift

TENTIPI CIRRUS

Tentipi Cirrus 20, 28 og 40 er designet til dem der ønsker et flot, holdbart og anvendeligt telt hvor der også er tænkt på at det skal være nemt at bruge.


Det unikke design af disse Nordic Tipi gør dem perfekte til ”glamping”. De fungerer flot som uderum der kan flytte undervisningen ud i skoven eller give læ og varme rundt om et åbent ildsted når børnehavens børn holder rast. Hvorfor ikke bruge et Tentipi Cirrus telt hvis din restaurant har brug for ekstra plads i højsæsonen.


Cirrus Nordic Tipi har 3 indgange, en hovedindgang og 2 mere simple indgange der er med en enkelt lynlås. Når de 2 lynlåse åbnes er det muligt at rulle den mellemliggende teltdug op så der skabes en flere meter bred åbning. Herved får gæsterne i teltet et rigtig flot udsyn eller hvis teltene benyttes i messesammenhæng giver den store åbning uhindret adgang for mange besøgende. 


Elsk det du laver

GODT UDSTYR HJÆLPER DIG TIL AT NÅ DIT MÅL


Et telt - et bål - en kedel med vand og lidt kaffe eller te kan være starten på et udendørs liv som du ikke havde forestillet dig.

Blir du grebet af det og får lyst til at opholde dig ude i længere tid, opstår behov for noget godt kogegrej.

Det er vigtigt at det udstyr du anskaffer har mening for dig - det er ikke sikkert du bør købe alt på en gang.

Udstyr som ikke blir brugt er ikke særlig spændende.

Du må også gøre dig nogle tanker om hvorvidt udstyret skal bæres med på ryggen ud i naturen eller udendørslivet skal leves hjemme i haven.

explore

Hårby Bygade 44, 8660 Skanderborg

VOR EGET DESIGN DER OGSÅ PASSER TIL DIG


Mange produkter er vort eget design og det der ikke er har funktion og design som vi selv ville være stolte over at lægge navn til.