Varemærker

MUURIKKA - en klassiker fra Finland.

Muurikka historien starter sidst i 70’serne hvor man havde en ide om at lave en gryde/pande med et stort stegeareal. Med inspiration fra stål containernes inspektionsluger, gennem en masse forsøg og forbedringer blev Muurikka panden født og sammen med den blev der skabte et nyt finsk ord “muurinpohjapannu”. Muurikka pander i alle størrelser er produceret i Finland siden 1976 og i så stort et antal at ”Muurikkapande” er blevet et fælles ord for den type pander uanset hvem der har produceret panden.


Muurikka Panden fremstilles i varmvalset finsk stål for at opnå den bedste kvalitet, er outdoorkokkens bedste ven der hjælper ham til at fremtrylle et utal af velsmagende retter.


I dag er Muurikka mere end Muurikka pander, Muurikka står for holdbare produkter designet til udendørskøkkenet – alt fra små stål bålkedler til de store Tundra Griller. Fra rygeovne til udendørs bål steder, det hele fremstillet i Finsk stål siden 1983.


Vi har i mange år været rigtig glade for vores Muurikka pander, hjemme, på tur sommer og vinter. De er helt fantastiske at lave mad på om det er bål eller gasbrænderen ja selv på vores Weber bruger vi dem af og til. Panderne er af høj kvalitet og med fantastisk lang holdbarhed – vores egne pander har vi brugt i mere end 20 år og de holder sikkert også til de næste 20 års brug.

 

Muurikka og Youtube  Søg på Muurikka og bliv inspireret af de utallige små videoer fra de mange dedikerede Muurikka brugere.


HØJESTE KVALITET

VI BRUGER ALTID DE BEDSTE MATERIALER


Wood V Rygeovn.
TENTIPI

 

 

Det unikke design af disse Nordic Tipi gør dem perfekte til ”glamping”. De fungerer flot som uderum der kan flytte undervisningen ud i skoven eller give læ og varme rundt om et åbent ildsted når børnehavens børn holder rast. Hvorfor ikke bruge et Tentipi Cirrus telt hvis din restaurant har brug for ekstra plads i højsæsonen.